AD_WEBSITE_DIAGNOSTIC_LANDING-DESKTOP_2022

Диагностика на кожата ми

Нека заедно разберем от какво се нуждае лицето Ви, за да възвърне естествения си баланс и трайно усещане за благосъстояние. Да започваме ли?

AD_AVOINE_AVOINE-DANS-CHAMP_CARRE_2022 577x600

В продължение на 40 години A-DERMA се грижи за всяка една уязвима кожа.

Уязвимата кожа е кс нарушен естествен баланс. Кожата трябва да намери комфорт и да се научи да се защитава: Дерматологията на растителна основа на A-DERMA е експертно натурално решение на този проблем. Нека да опознаем кожата Ви с няколко въпроса, които ще ни помогнат да създадем Вашата индивидуална грижа за кожата.

Тази диагностика на кожата не трябва да замества съвета на медицински специалист

Стъпки за диагностика на кожата на лицето

  • Само с няколко кликвания отговорете на няколко въпроса, които ще ни помогнат да се запознаем с кожата Ви и Вашите притеснения.
  • След като анализираме типа на кожата Ви и основните Ви проблеми, веднага ще получите резултатите от диагностиката на лицето във входящата си поща по имейл.
  • Открийте личната си рутинa за кожата и съветите на нашите експерти за това как да се грижите за кожата си от ден на ден.

 Тази диагностика на лицето е безплатна.

Оценка на състоянието на лицето специално за уязвима кожа 

A-DERMA е дерматологична лаборатория, която се грижи за всеки тип уязвима кожа. Ето защо нашата диагностика на кожата на лицето взема предвид и характеристиките на уязвимата кожа (зачервяване, раздразнение, склонност към екземи и др.), като предоставя на лицето Ви рутинната грижа, от която наистина се нуждае, за да възстанови естествения си баланс.

Почистването и грижата за кожата с подходящи продукти са от съществено значение. Откриете правилните продуктизагрижата на Вашата кожа.

Защо е важно да знаете типа на кожата си?

Познаването на Вашия тип кожа е от съществено значение за намирането на подходящата за Вас грижа за кожата. Един продукт може да отговаря на нуждите на един тип кожа, а да има противоположен ефект върху друг, като дори може да я направи по-чувствителна. Не забравяйте, че всеки тип кожа се нуждае от грижа, но винаги с подходящите продукти.

Как да разпознавам различните типове кожа? 

Различните типове кожа:

  • Нормална кожа: кожата е равномерна, гладка, мека и с малко несъвършенства.
  • Комбинирана до мазна кожа: кожата е мазна или има склонност към лъщене, особено в Т зоната (чело, нос, брадичка), но е нормална в останалата част на лицето.
  • Предразположена към акне кожа: кожата е мазна и лъскава по цялото лице с разширени пори и е склонна към поява на петна, пъпки и черни точки.
  • Суха до много суха кожа: кожата е деликатна, стегната и може да причини дискомфорт.
  • Суха, склонна към атопия кожа: кожата е суха, сърбяща, груба на допир и със зачервени участъци на сухота.

Кожата на всеки човек обаче е уникална и има своите проблеми (несъвършенства, раздразнение, зачервяване и др.). Оценете кожата на лицето си с няколко кликвания с нашия инструмент за диагностика и открийте своята индивидуална рутина за грижа за кожата.

Обратно към началото