AD_MANNEQUINS_FEMME_CREME-COU_2021
Съдържание

Как да се грижим за кожата на лицето си

Имали ли сте неприятно усещане върху кожата на лицето? Независимо дали страдате от стягане или щипене на сухата кожа, зачервяване, причинено от реактивна кожа, петна или малки тъмни петна, които бихте искали да прикриете, всички сме засегнати от симптомите на уязвимата кожа повече или по-малко редовно. Това наистина ли е неудобство? Да! Може ли да се избегне? Разбира се, че може! С помощта на грижи и ритуали, съобразени с нуждите на кожата Ви, можете да ѝ осигурите трайно облекчение и да възвърнете спокойния ѝ вид. 

И така, от какви продукти за грижа за кожата се нуждае кожата Ви, за да се чувства добре? Нашите експерти по дерматология са тук, за да Ви помогнат да разберете по-добре кожата си, да разберете какво се крие зад симптомите и да Ви предоставят всички съвети за добра ежедневна грижа. Звучи ли Ви познато? Следвайте насоките!

Зачервяването на лицето е често срещано явление. Всъщност има много фактори и патологии, които могат да го предизвикат. Но ако се появят, може да стане трудно да се живее с тях. Ето защо нашите експерти Ви напътстват: разберете по-добре каква е причината за това зачервяване, за да намерите правилните решения за намаляването или предотвратяването му. Ключът? Избор и прилагане на правилните продукти, кремове и ритуали. И така, кои продукти за грижа за лицето трябва да използвам и коя рутинна процедура трябва да следвам ежедневно, за да постигна ефективни и дългосрочни резултати? Ще Ви обясним всичко. 

ЗАЧЕРВЯВАНЕ НА ЛИЦЕТО

Стягане, парене : сухата (или много суха) кожа на лицето причинява ежедневен дискомфорт и изисква ефективни решения за бързо успокояване. Сухотата на кожатаа може да се прояви както по естествен път, така и под въздействието на външни фактори (например климата). За да знаете как да се грижите за кожата си и какви действия да предприемете на всеки етап от рутинната си грижа за кожата, трябва да определите основната причина за сухотата.

СУХА КОЖА

Петна, черни точки, несъвършенства… Ежедневието на човек с кожа, склонна към акне, може да бъде много трудно. Независимо дали е леко, умерено или тежко И все пак има подходящи продукти и ритуали за грижа за кожата, които ефективно въздействат върху несъвършенствата, намаляват появата на остатъчни следии правят живота Ви по-спокоен. Нашите експерти Ви помагат да разберете по-добре механизмите на това състояние, за да се грижите за лицето си и да изберете най-добрите продукти за грижа за кожата, кремове и процедури. Време е да започнете! 

КОЖА, СКЛОННА КЪМ АКНЕ

Обратно към началото