AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-ENGAGEE_MAINS-AVEC-PLANTULES_2021

A-DERMA, ангажирана марка

Дерматология на растителна основа

Вече почти 40 години ние сме отдадени на уникален подход, който съчетава най-доброто от природата с най-напредналите научни постижения.

Приносът към доброто състояние на деликатната кожа, разбира се, е наш основен приоритет.
Освен това се ангажираме с опазването на природата, нашия безценен ресурс, като гарантираме, че свеждаме въздействието си до минимум.
Но ние искаме да направим повече: като създаваме още по-полезна дермо-козметика всеки ден, основана на подхода Conscious Care* на Pierre FABRE.
В A-DERMA сме избрали да поемем дълбок ангажимент към човечеството и природата без компромиси, като смирено осъзнаваме, че пътят е дълъг, когато подходът е искрен.

*Полезна и ангажирана дермо-козметика

AD_BABY_ MOTHER-AND-BABY-HANDS_LARGE_2021

Ангажирани
с човечеството

Какъв е нашият подтик? Всеки ден работим за комфорт. Доброто състояние на крехката кожа, като ѝ предлагаме продукти за грижа, които са все по-адаптирани към нейните нужди, и като гарантираме пълна прозрачност.
Но също така и на нашите служители, на нашите фермери-партньори, на нашите доставчици, както и на най-бедните и най-уязвимите хора. Убедени сме, че напредъкът и иновациите не могат да бъдат постигнати без дълбоко уважение към хората. 

Нашите ангажименти към хората

Ангажирани 
с природата

Изключителната ефективност на нашите продукти идва от природата. Ето защо наш дълг е да върнем на природата това, което тя ни дава, и още нещо. От решението да практикуваме биологично земеделие, съчетано с агроекология, до начина, по който създаваме все по-екологични продукти, ние се ангажираме да прилагаме стратегия и добродетелни партньорства, които активно намаляват въздействието ни върху тази земя, която ни дава най-доброто от себе си.

Нашият ангажимент към природата

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-PLANTULE-SOLEIL_2021
Обратно към началото