Хидратираща грижа за лице

Хидратираща грижа за лице

Нуждаете се от хидратиране, успокояване и подхранване на уязвимата кожа на лицето си? Открийте хидратиращите продукти за грижа за лице на A-DERMA с биологично отгледан дерматологичен овес Rhealba®.

3 резултати "Хидратираща грижа за лице"

Научете повече за хидратиращите продукти за лице
Научете повече за хидратиращите продукти за лице

Какъв крем да използвам за овлажняване на лицето си?

Кожата ви е опъната, сърбяща, посивяла и груба на допир? Хидролипидният филм на кожата, който действа като защитна бариера срещу агресивните фактори на околната среда (замърсяване, смяна на сезона и др.), със сигурност е променен и вече не позволява на кожата да запази естествената хидратация. В резултат на това кожата ви става дехидратирана, суха и по-чувствителна. Ето защо е важно ежедневно да нанасяте хидратиращ крем за лице, който осигурява необходимите активни съставки за укрепване на кожната бариера, овлажняване и възстановяване на баланса на кожата. Този хидратиращ продукт за лице ще ви помогне да възвърнете мекотата и комфорта на кожата.

За да отговорите на нуждите на кожата си, е важно да използвате хидратиращ крем, адаптиран към вашия тип кожа. За нормална и смесена кожа изберете лек крем, който деликатно овлажнява. който ще осигури интензивна хидратация, както и важни липиди. А при много суха кожа, която се усеща опъната и сърбяща, използвайте продукт, който интензивно подхранва и предпазва от изсушаване, в допълнение към крема.

Открийте всички наши експертни съвети за грижа за уязвима кожа.

Как да хидратирам кожата на лицето си?

За да осигурите на лицето си необходимата хидратация и заслужения блясък, използвайте хидратиращ крем всеки ден. Започнете с нанасяне на серум върху чиста кожа без грим. Той подготвя кожата и подобрява ефективността на хидратиращия крем, който ще нанесете след това. Кремовете за лице A-DERMA могат да се използват през деня и през нощта.

Освен рутинната грижа за лицето, пиенето на достатъчно вода (1,5 л дневно) ще помогне за овлажняването на по-дълбоките слоеве на кожата. Не забравяйте, че здравословното хранене също оказва влияние върху тена и качеството на кожата ви. Наблегнете на храни, богати на витамин С, витамин А и омега-3, както и на растителни масла и ядки.

Ако се интересувате от нашите хидратиращи продукти за лице, може да ви харесат и:

Нашата серия от органични продукти за грижа за лицето: Biology

Нашите продукти за грижа за лицето за суха или много суха кожа

Обратно към началото