Крем против сърбеж и продукти за грижа

Крем против сърбеж и продукти за грижа

Изпитвате сърбеж? Вашата кожа е суха или склонна към атопия: открийте A-DERMA - серия продукти за грижа срещу сърбеж с биологично отглеждан дерматологичен овес Rhealba®.

10 резултати "Крем против сърбеж и продукти за грижа"

Научете повече за продуктите за грижа, които успокояват сърбежа
Научете повече за продуктите за грижа, които успокояват сърбежа

Как да успокоим силно усещане за сърбеж

По-добре вместо непрекъснато да търсите начин да облекчите сърбежа, е да предотвратите появата му! За да намалите честотата на изява, е важно да използвате продукти за грижа, предназначени за суха и склонна към атопия кожа, като част от ежедневната си рутина. 
Въпреки това, когато изпитвате усещания за сърбеж, е важно да ги облекчите бързо. Първият ни съвет е да не се разчесвате и да нанасяте емолиентен крем против сърбеж в засегнатата област. 
Тъй като студеното също успокоява сърбежа, можете да съхранявате продукта в хладилника за по-голямо облекчение . А за още по- голямо улеснение при нанасяне , може да използвате ултра успокояващия емолиентен спрей против сърбеж.За да отвлечете вниманието си от желанието за разчесване препоръчваме да намирате време за медитация или като правите упражнения, за да занимавате ума си. 
За повече информация относно от нашите продукти за грижа при суха и атопична кожа, открийте Нашата серия от грижи за суха, склонна към атопична екзема кожа: EXOMEGA CONTROL

Обратно към началото