Био сертифицирана грижа за лицето

Био сертифицирана грижа за лицето

Открийте първите био и дерматологични продукти за грижа за лице от A-DERMA, био сертифицирани по стандарта за сертифициране COSMOS ORGANIC на ECOCERT. Тези продукти не съдържат аромати и са тествани под дерматологичен и офталмологичен контрол.

10 резултати "Био сертифицирана грижа за лицето"

Научете повече за биосертифицираната грижа за лицето
Научете повече за биосертифицираната грижа за лицето

Органична грижа за лицето, но за кои типове кожа? 

Независимо дали имате нормална, суха или смесена кожа, биопродукт за грижа за лицето е добро решение за грижа за вашата деликатна кожа. Биосертификат на organic cosmetics е гаранция, че поне 95% съставки с растителен произход в използвания продукт за грижа за лицето са отгледани в съответствие с правилата за биоземеделие.
Биопродукт удостоверява, че съставките му са от 95 до 100%натурални, не са получени от петролни производни (по-малко от 2%) и следователно са толерантни за деликатната кожа. Био продукти за грижа за кожата се състоят предимно от натурални съставки, като същевременно са ефикасни. Да не говорим, че освен че се грижат за лицето ви, производственият им процес спомага за опазването на околната среда. 

Кои органични продукти за лицето?

Убедени ли сте в качествата на био продукти? В серията BIOLOGY, създадена в съответствие с правилата на биокозметика, ще намерите набор от сертифицирани органични продукти за грижа за лицето, необходими за цялостна грижа за лицето. Продуктите за грижа за лицето от серията BIOLOGY са не само сертифицирани като органични, но и тествани под дерматологичен и офталмологичен контрол, както и върху алергична кожа, за да се осигури оптимална поносимост и за най-чувствителните типове кожа. Сертифицираните биокремове и продукти за грижа за лицето от серията BIOLOGY са без аромати и съдържат минимално количество съставки. Сертифициран биокрем за лице за хидратирана кожа, почистващо мляко, почистваща вода, но също и грижа против зачервяване, успокояваща или подхранваща грижа – толкова много специфични продукти за грижа, които отговарят на различните проблеми на чувствителната кожа.

Обратно към началото