BIOLOGY

BIOLOGY

ДЕРМАТОЛОГИЧНА. БИО. УНИКАЛНА

9 резултати

Първите био и дерматологични продукти за грижа за лицето, сертифицирани COSMOS ORGANIC от ECOCERT, с растителен сок от овес Rhealba®, отглеждан съобразно нормите за биологично земеделие. Тези продукти хидратират и ребалансират кожата и са специално разработени за нуждите на деликатната кожа на лицето.

Научете повече за продуктите Biology
Научете повече за продуктите Biology

Как да използвате продуктите Biology?

A-DERMA ви предлага пълна серия сертифицирана биокозметика за лице, съставена от над 99% натурални съставки.

Сертифицираните био почистващи продукти се прилагат сутрин и/или вечер върху цялото лице: Мицеларната вода е продукт, който не се изплаква. Почистващото мляко се нанася с върховете на пръстите, като се правят леки кръгови движения, след което излишъкът се отстранява с памучен тампон. Тази сертифицирана био козметика нежно почиства и премахва грима от кожата.
Сертифицираните органични кремове за лице ще хидратиратчувствителната кожа през целия ден. Те трябва да се нанасят веднъж или два пъти дневно върху почистена кожа. Богатият хидратиращ крем е предназначен за суха кожа, а лекият крем е по-подходящ за нуждите на нормална и смесена кожа. 
Сертифицираният органичен серум хидратира за 1 минута*, като попълва и укрепва уязвимата кожа. Нанесете самостоятелно върху чиста кожа или смесен с хидратиращкрем. Тестван върху алергична кожа, той е подходящ за чувствителна кожа.
Какво ще кажете за специфичните продукти за грижа за кожата от серията BIOLOGY, които действат против зачервяване, успокояват и подхранват? Тези сертифицирани органични продукти за грижа за кожата са насочени към основните състояния на кожата (розацея, реактивна или много суха кожа). Всеки сертифициран органичен козметичен продукт от серията BIOLOGY (с изключение на хигиенната грижа) може да се използва самостоятелно или да се смесва с ежедневния ви крем. 

Открийте всички наши сертифицирани органични продукти за лице

*хидратираща ефективност за 1 минута, кинетика на индекс на хидратация (IH), 20 потребители, при единично приложение

Какво е биокозметичен продукт? 

По-взискателна от натуралната козметика, органичната козметика трябва да разчита на съставки, отгледани в съответствие с правилата на био земеделието. Био козметичен продукт е натурален продукт, който също така трябва да съдържа определен процент органично произведени съставки. В този случай най-малко 95% от всички съставки от растителен произход са органични.
Продукт, който е сертифициран като биологичен по стандарта COSMOS ORGANIC, удостоверява, че 95 до 100% от съставките му са с натурален произход.
Да не говорим, че освен че се грижи за лицето ви, органичната козметика използва производствен процес, който помага за опазването на околната среда, ориентиран и насърчава еко-дизайн на продуктите и опаковките.

BIOLOGY е серия, съставена само от сертифицирани органични продукти. Всички сертифицирани органични козметични продукти от серията BIOLOGY са съставени от над 99% съставки от естествен произход, а поне 95% от съставките от растителен произход са отгледани по биологичен начин. Без аромати и етерични масла, продуктите за грижа за лицето BIOLOGY са подходящи за всички типове чувствителна и деликатна кожа и са тествани и върху алергична кожа.

Обратно към началото