PFDC_CONSCIOUS-CARE_notre-demarche-conscious-care-desktop

Conscious care

Нашият подход за съзнателна грижа

Избирайки A-DERMA, Вие се включвате в подхода за съзнателна грижа.

Осъзнавайки, че чувствителността ни към другите и към околната среда може да бъде източник на голям напредък, марките на Лаборатории Pierre Fabre, включително A-DERMA, колективно създават Conscious Care*: активно работят за създаването на козметика на бъдещето, действаща съзнателно по отношение на цялата си екосистема. Това се превръща в един вид хуманистично и ангажирано движение в служба на околната среда, научния прогрес и по-добрия живот.
Избирайки нашите продукти, Вие участвате в подхода и подкрепяте много конкретни социални и екологични действия, за да спомогнете света да стане по-добро място. 
* полезна и ангажирана грижа 
 
 

100%

от новите ни продукти са с еко-социален дизайн

97%

от нашите продукти са произведени във Франция

89%

от нашите активни съставки идват от растения, био отглеждани или без фитосанитарна обработка

100%

от опаковките ни ще бъдат изработени от рециклирани, рециклируеми, биологични или подлежащи на компостиране материали до 2025 г.

Запазване на естествения баланс

В продължение на 60 години, марките на Групата Pierre Fabre обединяват научния си опит и познанията си за природата, за да създават дерматологично разработенакозметикасъс замисъл за ефективност и безопасност на продуктите, както и за Вашето добро състояние. 
Нашата амбиция? Да създаваме продукти с грижа към естествения баланс на кожата, косата и устната хигиена, независимо от тяхното естество и изисквания. 

 

Фокусиране върху полезното и есенциалното

Подбираме само съставките, необходими за нуждите на косата Ви, и то - в правилната доза. 
Въз основа на принципа " само необходимото" нашите формули Conscious Care са проектирани и разработени без никакви нежелани вещества

 

Приоритизиране на околната среда и устойчивото потребление

От 2019 г., 100% от нашите нови продуктови разработки са с еко-социален дизайн До 2023 г., 50% от цялото ни портфолио ще бъде с такъв. 

Намаляването на въздействието върху околната среда чрез опаковките ще допринесе за борбата с глобалното затопляне. Ето защо, до 2025 г., 100% от нашите опаковки ще се произвеждат от рециклируеми, биологични или компостируеми материали в рамките на Групата. 
10% от продуктовото ни портфолио ще се предлага във формат за многократна употреба (за последващо напълване, екологични пълнители).

  • <span class="ezstring-field">AD_WEBSITE_BIOLOGY_LAIT-AR-RICHE_COCOON_LIFESTYLE_2021 368x449</span>
  • <span class="ezstring-field">AD_FB-IG_APPPLICATION_DERMALIBOUR-_REPAIRING-CICA-CREAM_POST-2021 368x449</span>
  • <span class="ezstring-field">AD_FB-IG_EXOMEGA_EMOLIENT-CREAM_BLURRED-BACKGROUND-WOMEN-CHILDREN_POST_2021_LIFESTYLE 368x449</span>
PFDC_CONSCIOUS-CARE_un-souci-transparence_DESKTOP

Постоянен замисъл за прозрачност

До 2022 г., всички наши продукти ще бъдат оценени според Green Impact Index (индекс за екологично въздействие), разработен от Green Mission Pierre Fabre. Той обобщава с ниво А, B, C или D въздействието на даден козметичен продукт върху околната среда и обществото. За да са част от Conscious Care, нашите продукти трябва да имат оценка А или B. 
Green Impact Index (индексза екологично въздействие) има за цел да бъде надежден, прозрачен и полезен, да ни помогне да разработим продукти, които са по-щадящи за планетата, и да позволи на всеки да направи най-добрия избор. 

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_A 1980x650
PFDC_CONSCIOUS-CARE_ENGAGE_Innovation-verte_Desktop

Ангажимент за повече натуралност и зелени иновации

Заедно работим всеки ден, за да постигнем по-голяма натуралност в нашите формули. Днес, вече 89% от нашите активни съставки са разработени от растения, отглеждани по био земеделие или без фитосанитарна обработка. До 2025 г., всички наши нови формули (с изключение на слънцезащитните) ще бъдат разработени с повече от 90% натурални съставки, в сравнение с днес вече 85% в някои категории.

PFDC_CONSCIOUS-CARE_une-volonte_production-locale-sourcing-durable_Desktop

Ангажимент за местно производство и устойчиво снабдяване.

Предвид че 97% от продуктите ни се произвеждат във Франция, то ние се възползваме от къси вериги на доставка, като например при крема Dermalibour+ CICA, където по-малко от 50 км делят мястото на отглеждане на нашия екстракт от Овес Rhealba® от мястото на производство на продукта.

Подкрепяме и асоциацията Bio Sud-Ouest France Commerce Equitable, която насърчава местното производство, биологичното земеделие, късите вериги на доставка, както и подкрепата и съпровождането на земеделските производители, за да могат те да отглеждат продуктите си по биологичен начин.

Винаги с грижа за качеството на живот на нашите пациенти,

Всеки ден, ние работим за грижата и качеството на живот на пациентите ни. Ежедневно си сътрудничим с 30 пациентски организации в цял свят по отношение на нови продукти, услуги или дигитални приложения в областта на онкологията и дерматологията.

...както и за колективното благо и достъпа до грижи от всички

За нас - марките на Лаборатории Pierre Fabre, всеки път, когато се погрижим дори само за един човек, допринасяме светът да стане по-добър.
 

  • <p>&#1048;&#1083;&#1102;&#1089;&#1090;&#1088;&#1072;&#1094;&#1080;&#1080;:&nbsp;BEAX</p>
    Илюстрации: BEAX
  • <p>&#1048;&#1083;&#1102;&#1089;&#1090;&#1088;&#1072;&#1094;&#1080;&#1080;:&nbsp;BEAX</p>
  • <p>&#1048;&#1083;&#1102;&#1089;&#1090;&#1088;&#1072;&#1094;&#1080;&#1080;:&nbsp;BEAX</p>
PFDC_CONSCIOUS-CARE_BRAND_DESKTOP
Обратно към началото