Грижа за лице

Грижа за лице

A-DERMA се грижи за всички типове уязвима кожа на лицето. Открийте всички нейни продукти за грижа за лицето и почистване, съдържащи биологично отгледан дерматологичен овес Rhealba®.

30 резултати "Грижа за лице"

  • 1 (current)
  • 2
  • 1 (current)
  • 2
Научете повече за грижата за лицето
Научете повече за грижата за лицето

Как да избера крем за лице?

Един крем за лице трябва да е подходящ за вашия тип кожа. Нормална, суха, мазна,склонна към акне или реактивна,склонна към зачервяване: всеки тип кожа има свой собствен крем. Преди да изберете подходящ крем за лице, трябва да разберете типа на кожата си. A-DERMA ви предлага няколко съвета за грижа за лицето според типа на вашата кожа. 

За сухата и дехидратирана кожа, която изпитва силен недостиг на вода, препоръчваме хидратиращ крем или подхранващ крем, ако кожата е много суха.

Сухата кожа, предразположена към атопична екзема, се третира най-добре с целеви крем за лице, например хидратиращ крем. 

Ако имате кожа, която е склонна към зачервяване или е реактивна,, ще ви е необходим дерматологичен хидратиращ и успокояващ крем за лице, за да се справите ефективно с ежедневното зачервяване и дискомфорт.

При предразположена към акне кожа е важно да изберете крем за лице, който помага за намаляване на черните точки и пъпките, като същевременно овлажнява и матира кожата.

Независимо от типа кожа, тези кремове за лице трябва да се нанасят веднъж дневно или по-често, ако е необходимо, върху кожа, която е почистена с подходящ за нея продукт.

Продукти A-DERMA: дерматологичната марка за грижа за лицето, специализирана в грижата за деликатна кожа

Специалистите в областта на деликатната кожа, продуктите A-DERMA, поставят овеса в основата на дерматологичните процедури за лице и тяло. Всички наши продукти са дерматологично тествани за гарантирана ефективност и оптимална поносимост. Без значение от възрастта, деликатната кожа има своите особености. Нашата мисия е да се грижим за кожата по възможно най-естествения начин.

Ето защо използваме органично отгледан овес Rhealba®, чиито изключителни дерматологични свойства присъстват във всички наши продукти. Овесът Rhealba® съдържа активни молекули с уникални дерматологични свойства за лицето и тялото. Този прекрасен дар от природата е притежател на 6 патента и допринася значително за успокояване, възстановяване на баланса и възстановяване на уязвимата кожа.

Ако се интересувате от нашите кремове за лице, може да ви харесат и:

Нашата серия за грижа за лицето Biology

Нашите сертифицирани органични продукти за грижа за лицето

 

 

 

 

Обратно към началото