Сертифицирани като органични и дерматологични серуми за лице

Сертифицирани като органични и дерматологични серуми за лице

Открийте дерматологичните серуми за лице на A-DERMA, които хидратират и изпълват кожата ви и придават на лицето ви незабавен блясък

3 резултати "Сертифицирани като органични и дерматологични серуми за лице"

Научете повече за серумите за лице
Научете повече за серумите за лице

Каква е ролята на серума за лице? 

Използването на серум за лице има конкретно действие за кожата. Това е концентриран продукт за грижа за кожата, съставен от мощни активни съставки. Той е създаден да прониква бързо в кожата благодарение на леката си, флуидна текстура и концентрирана формула. 

 

Серумите за лице могат дасе използват за подобряване на различни състояния на кожата, например:

  1. За Хидратация: често богати на хиалуронова киселина, хидратиращите серуми помагат за поддържане на хидратацията на кожата, като попълват водните ѝ запаси. Те са особено полезни за суха или дехидратирана кожа, но могат да се прилагат за всички типове кожа.BIOLOGY HYALU Серум за лице с хиалуронова киселина от A-DERMA започва да хидратира само след 1 минута*, изпълва и укрепва кожата. 
  2. Против умора и антиоксидантен ефект: Някои серуми съдържат антиоксиданти, като стабилизиран витамин С, които възпрепятстват образуването на свободни радикали и действат като защитен щит срещу замърсяването на въздуха. Те също така осигуряват незабавен блясък на кожата, изглаждат тена и намаляват признаците на умора.  
    BIOLOGY ENERGY C Серум за лице на A-DERMA със стабилизиран витамин С намалява признаците на умора, изглажда кожата и незабавно** повишава блясъка на лицето с 21%.

Кога трябва да се използва органичен серум за лице? 

Сертифицираният като органичен серум за лице обикновено се нанася върху добре почистена кожа и преди нанасяне на хидратиращ крем. Някои серуми могат да се прилагат сутрин и/или вечер, в зависимост от нуждите на вашата кожа и препоръките за употреба. Те могат да се прилагат всеки ден или като поддържаща грижа при третиране на на различни  кожни проблеми (умора, стрес и др.).
Можете също така да използвате един вид серум сутрин и друг вечер, в зависимост от настроението и нуждите си.

Как да нанасям серум върху лицето си?

  1. Почистете кожата си с подходящ почистващ продукт (мицеларна вода, почистващ лосион или пяна). Подсушете лицето си, като внимателно го попиете с кърпа. 
  2. С помощта на пипетата поставете няколко капки серум в ръката си, затоплете и нанесете върху лицето и шията. Можете също така да нанесете серума директно върху кожата на лицето и шията с помощта на пипетата. 
  3. Нежно втрийте  серума с масажни движения по цялото лице.
  4. Нанесете хидратиращ  крем, подходящ за вашия тип кожа.
    Серумът може да се нанася върху цялото лице или върху определени зони, за които искате да се грижите.

Можете да използвате сертифицираните органични серуми за лице BIOLOGY на A-DERMA самостоятелно или да ги смесвате с ежедневната си грижа за кожата, за да създадете персонализирана грижа.

* Хидратираща ефикасност след 1 минута, кинетика на индекса на хидратация (HI), 20 потребителя , едно приложение 
** Клинична оценка, 31 потребителя, 2 приложения на ден в продължение на 21 дни.
 

Обратно към началото