AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP_SEMIS-AVOINE_2021

A-DERMA, дерматологична лаборатория на растителна основа

Преди почти 40 години A-DERMA изобретява дерматологията на растителна основа - нов начин за грижа за деликатната кожа.

Какво ще кажете, ако растенията са ключът към грижата за крехката кожа, за всеки тип деликатна кожа? Бяхме убедени в това, когато започнахме работа, в момент, в който натуралното не беше в центъра на вниманието. Днес сме сигурни в това, благодарение на най-съвременните научни изследвания, които година след година предлагат абсолютно уникална експертиза в областта на растенията. В основата на всички наши продукти е уникална активна съставка - бял пролетен овес - овестъ Rhealba®. 

Този пионерски дерматологичен подход на растителна основа, посветен на човечеството и природата, позволява на деликатната кожа да възвърне баланса си по естествен начин.

Нашата история

Всичко започва през 70-те години на миналия век, когато мосю Пиер Фабр, фармацевт от Кастр, със страст към ботаниката, избира овеса - едно забравено по онова време растение, което обаче се е използвало повече от три хилядолетия за лечебни цели...
 

ОТКРИЙТЕ НАШАТА ИСТОРИЯ

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-HISTOIRE_PAIN-LAIT-CARRE_2021 476x476
AD_ROSACEA_WOMEN-EYES-CLOSED_SQUARE_2021 472x472

Нашата фондация: Dermatology
Експертни познания за деликатната кожа

Като дерматологична марка, изцяло посветена на каузата на деликатната кожа, ние не правим компромис с ефективността и безопасността. Всички наши продукти за хигиена и грижа са разработени със същата взискателност. Те са специално разработени, за да отговорят на нуждите на деликатната кожа - от деца до възрастни хора - и са преминали през множество медицински тестове, за да гарантират оптимална ефективност и толерантност. 
 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

Нашият подход: растенията
Експертиза в областта на овеса

Отглеждан чрез биологично земеделие в къса верига на доставки в Югозападна Франция овесът Rhealba Oats® концентрира своите изключителни дерматологични свойства във всички наши продукти. Това уникално растително съкровище, което ние единствени отглеждаме, е обект на 5 регистрирани патента. 

Прочетете повече

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP-DP_PLANTULE-GOUTTELETTE_2021 472x472

A-DERMA в основни числа

45000

Партньор на над 45 000 лекари по целия свят*

1/26 000

Нашият овес Rhealba®, подбран от над 26 000 вида

100%

Къса верига на доставка от семената до екстракта от овес Rhealba®

100%

Произведено във Франция

*Брой дерматолози, педиатри и общопрактикуващи лекари, посетени от дерматологичните лаборатории на A-DERMA по света

Винаги сме предлагали иновативни продукти, които черпят активните си съставки от природата, с тройната грижа за безопасността на потребителя, опазването на природните ресурси и зачитането на тези ресурси от нашите производители. Това е посланието, което искаме да предадем, и го наричаме Съзнателна грижа

Нурия Перес-Кулел
Нурия Перес-КулелУправляващ директор на Pierre Fabre Dermo-Cosmetics
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP_CONSCIOUS-CARE_2021 472x472

СЪЗНАТЕЛНА ГРИЖА

A-DERMA е в пълно съответствие с подхода Conscious Care* на Pierre Fabre Group .

Съзнателна грижа* - подход, споделян от Pierre Fabre и неговите марки, изразен под формата на конкретни и осезаеми доказателства и ангажименти, за една по-полезна дермо-козметика. 

*Полезна и ангажирана дермо-козметика

Присъединете се към движението!

Обратно към началото