PHYS-AC Hydra Хидратиращ компенсиращ крем за лице

Регулярен/постоянен продукт

Успокоява - Хидратира - Компенсира ефектите от изсушаващите процедури

Този компенсиращ крем успокоява, възстановява комфорта на кожата и осигурява 48-часова хидратация¹ , на кожа, която е уязвена от изсушаващи третирания.

  • Овес Rhealba®, култивиран според нормите на биоземеделието.

Компенсира ефекта от изсушаващите медикаментозни терапии без усещане за омазняване

Отлична основа за грим. Овес Rhealba®, култивиран според нормите на биоземеделието.

Туба

Може да се използва за Тийнейджъри - Възрастни

Age From 12 година(и)

Подходящо за За лице

Тип кожа Кожа - склонна към акне - За кожа с несъвършенства

Нуждае се от Успокояваща грижа - Хидратация

Произведено в Франция

Въздействие върху околната среда

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Emballage_Logo

Опаковка

Опаковки, които могат да се рециклират (според инструкциите за сортиране Франция, които могат да се различават на местно ниво)

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Fabrication_logo

Производство

Произведено във фабрика, сертифицирана за опазване на околната среда***

сертифицирана за органични растения

***в съответствие със стандарт ISO 14001 или ECOVADIS

Обществено въздействие

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_RSE_Logo

Продукт, произведен във Франция

Сертифицирани за справедлива търговия суровини

Купувайки този продукт, Вие помагате да подкрепим нашите екологични и обществени ангажименти:A-Derma

* Подкрепя Асоциацията за справедлива търговия ORGANIC в Югозападна Франция. Тази асоциация насърчава местното биологично земеделие и ...организира събирането и изплащането на субсидии за развитие на земеделските производители, които избират да използват органични практики.

* Подкрепя Фондация "Екзема" - корпоративна фондация, 100% фокусирана върху борбата със склонната към атопия кожа и осигуряването на подкрепа за пациентите и грижещите се за тях.

* Подкрепя проекта за агролесовъдство "Местен климат", в рамките на който в селските райони се засаждат живи плетове за усвояване на въглерод с цел неутрализиране на емисиите на парникови газове, осигуряване на местообитание за биологичното разнообразие, борба с ерозията на почвата, опазване на качеството на водата, осигуряване на защита от вятъра и защита на околните култури.

* Партньор на Лигата за защита на птиците (LPO) и на Обсерваторията за биоразнообразие за подпомагане на опазването и развитието на природата и биоразнообразието в местността Тер д'Авоан (регион Тарн, Франция), където се отглеждат семена от овес Rhealba®. Нашите ангажименти

„Имам склонна към акне кожа, която се третира с раздразващо и изсушаващо лечение. Търся продукт за грижа за кожата, който да я успокои, да я хидратира бързо и дълготрайно, и да ме накара отново да се чувствам комфортно.“

Този продукт е създаден за вас.

„Имам мазна, склонна към акне кожа, която не е подложена на раздразващо и изсушаващо лечение. Търся третираща грижа, която да намали несъвършенствата по кожата ми (пъпки, черни точки).“

По-подходящ избор е: Phys AC GLOBAL Пълна грижа

AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 477x477

Овесът Rhealba®:

:

уникален в света

Овесът Rhealba®, нашето съкровище, култивирано чрез биологично земеделие, е растителната активна съставка с ребалансиращи, успокояващи и възстановяващи дерматологични свойства, вложена във всички наши продукти.

ОВЕС RHEALBA®

Съставки

Съставки

WATER (AQUA). ISOPROPYL PALMITATE. C12-15 ALKYL BENZOATE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER). GLYCERIN. 1,2-HEXANEDIOL. ARACHIDYL ALCOHOL. BEESWAX (CERA ALBA). GLYCERYL STEARATE. METHYL GLUCETH-20. PEG-100 STEARATE. ACRYLATES/ACRYLAMIDE COPOLYMER. ARACHIDYL GLUCOSIDE. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). BEHENYL ALCOHOL. CITRIC ACID. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLUTAMIC ACID. GLYCYRRHETINIC ACID. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). POLYSORBATE 85. TOCOPHERYL ACETATE. XANTHAN GUM

Препоръчваме на потребителите да проверяват систематично състава на продукта, преди да го закупят.

Екстракт от млади стръкове овес Rhealba®

Екстракт-от-млади-стръкове-овес-Rhealba®

Възстановява баланса, успокоява и възстановява деликатната кожа.

Екстракт от женско биле

Екстракт-от-женско-биле

Намалява зачервяването на склонната към акне кожа.

Този продукт е еко-разработен

  • ОВЕС RHEALBA®, отглеждан чрез биологично земеделие
  • Картонена кутия от FSC устойчиво управлявани гори
  • Без листовка. Отпечатан директно върху кутията текст.
Доказана ефикасност

Ефикасността и толерантността на нашите продукти се тестват под лекарски контрол.

48чхидратация¹
90%от изследваните лица усещат мигновено успокоение на кожата им²
От 4я денлющенето е значително намалено³

¹Биометрично проучване при 13 участника с дехидратирана кожа след 7-дневно приложение. 48 часова ефикасност след спиране на приложението.

²% удовлетворение. Дерматологично контролирано клинично проучване с42 участници със склонна към акне кожа, подложени на перорално или локално лечение. Продуктът е прилаган два пъти дневно в продължение на 4 седмици.

³Дерматологично контролирано клинично проучване с 42 участници със склонна към акне кожа, подложени на перорално или локално лечение. Продуктът е прилаган два пъти дневно в продължение на 4 седмици.

Показване на източниците Скриване на източниците

Медикаментозните лечения са ефективни, но често изсушаващи. Използването на успокояващ и хидратиращ крем ще ви помогне да продължите лечението по най-добрия възможен начин.

Д-р Валери Бронсар
Д-р Валери БронсарДерматолог
Приложение

Честота на използване

Нанасяйте веднъж или два пъти дневно.

Стъпка 1

Предварително почистете лицето с Phys-AC Пенещ се гел или Phys-AC Мицеларна вода.

Стъпка 2

Нанасяйте Phys-AC HYDRA Крем сутрин и/или вечер на лицето.

Стъпка 3

Тествана е толерантността при склонна към акне кожа, подложена на локално или перорално медикаментозно лечение.

Може да ви хареса и

Крем за ръце

NATURAL CARE/НАТУРАЛНА ГРИЖА

Крем за ръце

Почистваща мицеларна вода

PHYS-AC

Почистваща мицеларна вода

Премахва грима - Почиства - Балансира - Стяга порите - Премахва грим и замърсявания

Стик за устни

NATURAL CARE/НАТУРАЛНА ГРИЖА

Стик за устни

Често задавани въпроси

Слънцето влошава акнеичната кожа поради топлината и влажността. Ето защо създадохме PROTECT AC слънцезащита за кожа, склонна към акне. Благодарение на себорегулиращото и матиращо действие, както и dry touch текстурата,, PROTECT AC
Матиращ флуид е решение при прекомерно производство на себум, като осигурява невидим матов завършек, без лъщене, при приложение.

За съжаление не. Склонната към акне кожа обикновено е много активна по отношение на производството на себум. Затова, дори след добър сън, порите са запушени и е важно да ги почистите с Пенещ се гел () или Мицеларна вода от серията Phys AC, специално разработена за акнеична кожа. След това нанесете подходящ продукт за грижа за кожата, който ще я предпази от агресивни фактори (замърсяване, грим) и ще я поддържа хидратирана през целия ден.

Не, нашите продукти не са тествани върху животни. Изпитванията върху животни са забранени в Европейския съюз от 2004 г. за козметичните продукти и от 2013 г. за съставките, използвани за производството на тези продукти.
Пионери в този подход, от 1995 г. насам ние използваме иновативни модели на реконструирана кожа, за да гарантираме безопасността и ефективността на нашите продукти, преди да започнем in vivo тестове върху доброволци. След това тези тестове се извършват под дерматологичен контрол.

Обратно към началото