AD_ACNE_WORRIED-WOMAN-LOOKING-IN-MIRROR_LARGE_2021
Съдържание

Грижа за кожа, склонна към акне

Пъпки,лъщене, черни точки: това може да ви върне лоши спомени (или трудни сутрини...). 
Трудно е да се избегне акнето, което е отличителен белег на юношеството. Въпреки че този проблем изчезва с годините, не е необичайно той да продължи и в зряла възраст, особено при жените. Ако сте засегнати, не се притеснявайте, не е задължително да е така: имаме решения!

Подпомагане на кожата, склонна към акне

AD_HYDRATING_WOMAN-FACE-HANDS_LARGE_2021 500x500

Лечение на акне: как да успокоите раздразнената кожа?

Някои методи за лечение на акне, особено медикаментозните, са агресивни за кожата. Това е цената, която трябва да платите, за да се отървете от него, но това не означава, че не трябва да осигурите комфорта на уязвената си кожа. Ето няколко съвета за успокояване на раздразнената от лечение кожа.

 

Лечение на акне и раздразнена кожа
AD_LIFE-MOMENTS_TEENAGERS-FRIENDS_LARGE_2021 500x500

Кожа, склонна към акне: подходящия ритуал

За да се преборите с акнето, трябва да приложите правилната стратегия за грижа за кожата (и да се придържате към нея!). От безупречната хигиена на кожата до избора на таргетно действащи продукти и други, които пък да избягвате: открийте насоките на нашите експерти за борба с акнето за по-здрава (и красива) кожа. 

Ритуал при акне
AD_ACNE_WOMAN-LOOKING-IN-MIRROR_LARGE_2021 500x500

Акне при възрастни: как да се справите по-добре с него?

Тази патология, която често се смята за характерна за юношеството, засяга и възрастни жени, на които им е трудно да понесат завръщането или появата на тези несъвършенства. Знайте, че не сте сами и че има начини да се чувствате по-добре въпреки акнето. 

Акне при възрастни
Обратно към началото